U moet vergaderen

Dat doet u bij ons

Lees meer

Vergaderen


Uw vergadering vindt bij ons plaats in en om een voormalige bankkluis. Tussen de indrukwekkende kluisdeuren en safeloketten is een eigentijdse en zakelijke setting gecreëerd. Een intieme boardmeeting met een klein gezelschap in de voormalige telkamer Het Wijnlokaal, een ruime u-opstelling in onze Gouden Kluis of een ‘openlucht’-meeting in de industriële Expeditie.

 

Heeft u binnenkort een bijzondere of belangrijke vergadering op de planning staan? Of misschien een informele brainstormsessie? Voor belangrijke meetings is het fijn als u weg bent uit uw dagelijkse omgeving. U wordt dan niet langer afgeleid door de dagelijkse werkzaamheden, zodat u en uw team zich kunnen focussen op het doel van de dag. Na de vergadering kunt u bij City Lounge kiezen voor een afsluitende borrel of diner. Zo gaat de werkdag over in een dag van ontspanning.

 

City Lounge beschikt over 5 (sub)zalen die allemaal sfeervol zijn ingericht. In elke ruimte zijn de audiovisuele middelen geïntegreerd in het interieur. Hierdoor heeft u geen last van losliggende kabels. Samen met u bepalen we de juiste opstelling voor uw vergadering. Wilt u gebruik maken van meerdere ruimtes? Dat kan ook! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Direct contact

City Lounge Apeldoorn
Stationsstraat 297

7311 ME Apeldoorn

 

Postadres

Postbus 10067

7301 GB Apeldoorn

 

Telefoon: (055) 207 0697

E-mail: info@citylounge.nl

© 2018 City Lounge Apeldoorn

Ontwerp en realisatie Zwart Reclamemakers

©2018 City Lounge  Apeldoorn