Hier gebeurt het!

Hier regelt u uw zaken

Lees meer

Over ons

Bij City Lounge gebeurt het: hier regelt u uw zaken, ontmoet u nieuwe mensen, ontvangt u relaties en organiseert u presentaties, vergaderingen of bedrijfsfeesten. In de voormalige bankkluizen zijn prachtige exclusieve ‘private’ wijnkelders gesitueerd welke omsloten worden door fraaie loungeruimten zoals een Wijnlokaal, de Whisky Box en Gouden Kluis.

Mark & Pieter
Mark en Pieter zijn twee oud hotelschoolstudenten die service en gastvrijheid verstaan. In alle gevallen denken ze graag met u mee en zullen zij ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Vanaf het offerte traject tot  het afstempelen van de parkeerkaartjes; de gasten zullen altijd worden bijgestaan door een van deze twee heren. Door de korte lijnen zal er hierdoor geen miscommunicatie zijn tussen de “sales” afdeling en de operatie.

Bankkluis
De City Lounge bevindt zich in een voormalig bankkluis waarbij de unieke details bewaard zijn gebleven. De zware kluisdeuren en de safe loketten zijn bewaard gebleven. Waar vroeger de parelketting van oma of obligatie papieren lagen opgeslagen vindt nu u evenement plaats.

Perfect bereikbaar per auto of trein
Waar uw gasten ook vandaan komen, de City Lounge is altijd goed bereikbaar dankzij de ligging in centraal Nederland. De locatie ligt op slechts 5 minuten lopen vanaf het treinstation in Apeldoorn. Met de auto is onze locatie uitstekend bereikbaar via uitvalswegen A1 en A50. Handig is het bovendien dat City Lounge gratis parkeergelegenheid biedt op eigen terrein.