Hier gebeurt het!

Hier regelt u uw zaken

Lees meer

Over ons

Bij City Lounge gebeurt het: hier regelt u uw zaken, ontmoet u nieuwe mensen, ontvangt u relaties en organiseert u presentaties, vergaderingen of bedrijfsfeesten. In de voormalige bankkluizen zijn prachtige exclusieve ‘private’ wijnkelders gesitueerd welke omsloten worden door fraaie loungeruimten zoals een Wijnlokaal, de Whisky Box en Gouden Kluis.

Mark
Mark begon in 2013 met het ambitieuze City Lounge project. Wat voor hem begon met een kale bankkluis en de daaromheen liggende vertrekken is uitgegroeid tot een gevestigde evenementenlocatie. In alle gevallen denkt hij graag met u mee en zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Vanaf het offerte traject tot het afstempelen van de parkeerkaartjes; de gasten zullen altijd door hem en zijn rechterhand worden bijgestaan. Hierdoor is een eventuele miscommunicatie tussen de “sales” afdeling en de werkvloer uitgesloten.

Bankkluis
De City Lounge bevindt zich in een voormalig bankkluis waarbij de unieke details bewaard zijn gebleven. De zware kluisdeuren en de safe loketten zijn bewaard gebleven. Waar vroeger de parelketting van oma of obligatie papieren lagen opgeslagen vindt nu u evenement plaats.

Perfect bereikbaar per auto of trein
Waar uw gasten ook vandaan komen, de City Lounge is altijd goed bereikbaar dankzij de ligging in centraal Nederland. De locatie ligt op slechts 5 minuten lopen vanaf het treinstation in Apeldoorn. Met de auto is onze locatie uitstekend bereikbaar via uitvalswegen A1 en A50. Handig is het bovendien dat City Lounge gratis parkeergelegenheid biedt op eigen terrein.