Wat mensen zeggen.

Referenties waar wij trots op zijn.

“Mede dankzij de City Lounge hebben de gasten van Giro Gelderland een geweldige Ploegenpresentatie mogen beleven! Flexibiliteit, professionaliteit en service staan bij de City Lounge hoog in het vaandel. Vanuit Italië ook alle lof voor deze ‘special winery from Apeldoorn. Grazie mille!”

Giro Gelderland

Leuke goede locatie met zeer leuke details die zijn gebleven van de vorige gebruiker van het pand. Goed in te delen voor diverse groepen, genoeg ruimte om een wisselend programma uit te voeren. De leiding van deze locatie is zeker goed meedenkend in jouw idee en weten jouw event tot een goed event te maken. Diverse mogelijkheden om te eten op deze locatie, lunch was perfect en zeker voldoende en verrassend. Het buffet voldeed aan alle wensen.

MAN Truck & Bus b.v.

Ieder jaar organiseren wij voor onze Business Partners een speciaal Evenement. Wij bieden dan een programma aan met een mix van ontspanning, leuke activiteiten en een perfecte culinaire omlijsting. Altijd met een informatief product uurtje (presentatie directie) en een gastspreker (dit jaar Erik Hulzebos). City Lounge sprak mij al snel aan door de mooie locatie. De gasten kunnen bij het adres parkeren, wat zeer praktisch is. Na mijn eerste ontmoeting met Mark Reiman was ik direct overtuigd dat dit de juiste locatie moet zijn voor ons evenement. Mark luisterde goed en wist gelijk met ideeën te komen die paste in wat ik met dit evenement wilde bereiken. City lounge voegt daad bij woord. Alles was voortreffelijk geregeld en onze klanten hebben een onvergetelijke dag mogen beleven. City Lounge is gezegend met een zeer professioneel en buitengewoon sympathiek team, ik kan ze dan ook van harte aanbevelen!

Intercool – Toshiba