Kom bij ons vergaderen.

Uw vergadering vindt bij ons plaats in een voormalige bankkluis

Bijzondere kluisdeuren.

Tussen de indrukwekkende kluisdeuren en safeloketten is een eigentijdse en zakelijke setting gecreëerd. Een intieme boardmeeting met een klein gezelschap in de voormalige telkamer, een ruime u-opstelling in onze Gouden Kluis of een ‘openlucht’-meeting in de industriële Expeditie.

Heeft u binnenkort een bijzondere of belangrijke vergadering op de planning staan? Of misschien een informele brainstormsessie? Voor belangrijke meetings is het fijn als u weg bent uit uw dagelijkse omgeving. U wordt dan niet langer afgeleid door de dagelijkse werkzaamheden, zodat u en uw team zich kunnen focussen op het doel van de dag. Na de vergadering kunt u bij City Lounge kiezen voor een afsluitende borrel of diner. Zo gaat de werkdag over in een dag van ontspanning.

City Lounge beschikt over 5 (sub)zalen die allemaal sfeervol zijn ingericht. In elke ruimte zijn de audiovisuele middelen geïntegreerd in het interieur. Hierdoor heeft u geen last van losliggende kabels. Samen met u bepalen we de juiste opstelling voor uw vergadering. Wilt u gebruik maken van meerdere ruimtes? Dat kan ook! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vergaderen

Congres- & Seminars

TRAININGEN